Gyógyszerrendelés

* T Á J É K O Z T A T Ó *
Kedves Hölgyem/Uram!

Ha rendelni kíván tőlünk, kérjük, olvassa el az alábbi rövid tájékoztatót.


tovább

GALAMBGYÓGYSZEREK

A galambok számára készült készítmények skálája igen széles, ezért ezeket csoportokba rendeztük. A készítménycsoportok a jobb oldali oszlopban láthatók.     >
tovább

   Természetes hatóanyagok

Ebben az agyonszennyezett világban törekednünk kellene arra, hogy minél több természetes készítményt adjunk galambjainknak.
tovább

   Probiotikumok

A probiotikumok olyan készítmények, amelyek - szaporodásra képes formában - hasznos bélbaktériumokat tartalmaznak.
tovább

   Immunglobulinok

Az immunglobulinok olyan, a szervezet által termelt ellenanyagok, melyek képesek semlegesíteni a szervezeten belül a különböző kórokozókat, így vírusokat, baktériumokat, gombákat, egyes parazitákat.
tovább

   Baktériumok elleni szerek

Ezeket a szereket két nagy csoportba oszthatjuk. Első csoportban vannak az antibiotikumok és hasonló, receptköteles gyógyszerek, mint például a közismert tetrán és a penicillin.

A másik csoportot a természetes alapanyagú, szabadon forgalmazható készítmények alkotják. Ezek általában gyógynövény alapú szerek és sokszor jobb hatással és mindenképpen kevesebb mellékhatással rendelkeznek, mint a klasszikus antibiotikumok. Ha csak lehet, válasszuk ezeket a természetes szereket!
tovább

   Sárgagomb, trichomonas

A trichomoniasis, vagy köznapi nevén sárgagomb-betegség elleni szerek eltérő toxicitással rendelkeznek. Legkevésbé a ronidazol származékok terhelik meg a galambok szervezetét.
tovább

   Kokcídiózis elleni szerek

A kokcídiózis kezelésével párhuzamosan mindig ellenőrizzük a dúchigiéniát is.
tovább

   Belső paraziták ellen

A galamb szervezetén belül parazitákat elsősorban a bélüregben, a légcsőben, illetve a légzsákok falán találhatunk.
tovább

   Külső paraziták ellen

Ezeket a szereket a vivőanyagtól függően porozás, permetezés, fürösztés, bőrre csepegtetés útján juttatjuk a galamb testére.
tovább

   Vitaminok

A vitaminok a galambok számára is nélkülözhetetlen vegyületek.
tovább

   Ásványi anyagok

Az ásványi anyagok, vagyis a különböző szervetlen sók, makro-, mikro- és nyomelemek felvételére a galamboknak is folyamatosan szükségük van.
tovább

   Teljesítményfokozók

Az alább bemutatott készítményeknek kifejezett teljesítményfokozó hatása van - bár más-más elven és módon hatnak a galamb szervezetére és teljesítményére.
tovább

   Fertőtlenítőszerek

A fertőtlenítőszerek egy csoportjával a külvilágon, a dúc falán, padlóján és berendezési tárgyain megbúvó mikroorganizmusokat pusztítjuk el lemosásos vagy permetezéses eljárással.

Másfajta fertőtlenítőszereket közvetlenül magára a testfelületre, bőrre alkalmazunk, illetve higított formában az arra alkalmas szereket szükség esetén nyálkahártyára (pl. szájüreg) is juttathatjuk.
tovább

* Szerződési Feltételek *Az alábbiakban itt tesszük közzé a törvény által előírt kötelező tájékoztatást, mely az internetes alapú vásárlásokra vonatkozik:
tovább

* Kapcsolat *

A Kecskemét, Budai utca 8. szám alatt található állatgyógyszertár és állatorvosi rendelő nyitvatartási ideje:
tovább

 
© Minden jog fenntartva