Gyógyszerrendelés

   Teljesítményfokozók

Az alább bemutatott készítményeknek kifejezett teljesítményfokozó hatása van - bár más-más elven és módon hatnak a galamb szervezetére és teljesítményére.
Jodamin-elixir 250 ml   1.990 Ft
Takarmánykiegészítő galamboknak. Folyékony, jódalapú anyag létfontosságú mikroelemekkel. Az anyagcsere-folyamatok élénkítésére, a szervezet zsírtalanítására és a vörösvérsejtek termelődésének növelésére tudjuk alkalmazni. Ezzel a termékkel a versenygalambok a legjobb formájukat érhetik el, de bármilyen fajtájú galamb fizikai kondícióját javíthatjuk vele.
Összetétel: kálium-jodid, jód, ammónium-vas-II-szulfát, réz-szulfát, cink-szulfát, kobalt-szulfát, nátrium-molibdemian, mangán-szulfát
Adagolás: versenyidőszakban 5 ml / 2 liter víz hetente egyszer
fiatalok fejlődésekor 5 ml / 4 liter víz hetente 2 alkalommal
vedlési időszakban 5 ml / 4 liter víz minden 4. napon
párosítás előtt 5 ml / 4 liter víz 5 napon át*
Stymulator 1000 ml     3.750 Ft
Ideálisan összeállított, aminosavakban gazdag, ásványi sókból és könnyen emészthető szénhidrátokból álló ital, tréningre és versenyidőszakra. Segíti az erőkifejtést a repülés során, de a repülés utáni regenerációt is meggyorsítja.
Tenyészidőszakban, valamint hasmenéses betegségek kiegészítő kezeléseként is hasznos.
Összetétel: nátrium-klorid, nátrium-citrát, kálium-klorid, nátrium-szalicilát, kálium-foszfát, magnézium-klorid, deksztróz. Vitaminok és provitaminok: B12 vitamin 2000 µg, taurin 270 mg, L-karnitin 600 mg. Aminosavak: L-arginin 38 mg, L-glutamin 3000 mg, leucin 2000 mg, izoleucin 1000 mg, valin 1000 mg, glicin 6000 mg. Technológiai adalékanyagok: citromsav 2000 mg.
Adagolás: versenyforma kialakításakor / alapozáskor: 10 ml / 1 liter víz arányban minden nap a tréning során, 10 ml / 1 liter víz arányban a szállítás előtti napon, 15 ml / 1 liter víz arányban a szállítás napján. Érkezéskor azonnal, mint első ital.
Költési időszakban 10 ml / 1 liter víz arányban a fiókák elválasztását követően 5 napon keresztül.
Hasmenés esetén 15 ml / 1 liter víz arányban a hasmenés ideje alatt, valamint a megszűnését követően 2 napig. Minden nap friss oldatot készítsünk a termékből.*
Vetri-DMG 30 ml     8.900 Ft
A dimetilglicin - más néven B-15 vitamin vagy pangamátsav - újabban használatos szer, mely rendkívül sok ponton támogatja a szervezetet, így teljesítményfokozásra is bevethetjük.
Kifejezett immunrendszer erősítő hatása miatt különösen ajánlott vírusos (circovírus, adenovírus) megbetegedések esetén, mivel ilyenkor amúgy is szűkös a bevethető fegyverkészletünk. Sok, reménytelennek látszó vírusos esetben segített már. Más fertőző betegségek kiegészítő terápiájára is kitűnő.
Teljesítményfokozásra is alkalmas, mivel egyrészt segít a stresszhatások (szállítás) kivédésében, másrészt
támogatja a szívműködést, és fokozza a vérkeringés hatékonyságát. Nem utolsó sorban védi a májat, segíti annak tevékenységét, miáltal a galamb szervezetében könnyebben képződnek és raktározódnak el a nagy teljesítményhez szükséges tápanyagok.
Adagolás: 1 csepp 10 dekagramm élősúlyra, naponta 1-2-szer, közvetlenül csőrbe vagy táplálékra cseppentve.*
 
 
© Minden jog fenntartva