Gyógyszerrendelés

* T Á J É K O Z T A T Ó *
Kedves Hölgyem/Uram!

Ha rendelni kíván tőlünk, kérjük, olvassa el az alábbi rövid tájékoztatót.Rendeléseket csak belföldről fogadunk el. A vásárlás regisztrációt nem igényel.

A honlap nem önkiszolgáló, a honlapon található termékeket kizárólag telefonon keresztül lehet megrendelni. Kivételt ez alól csak a szakkönyvek képeznek, melyek megrendelhetők közvetlenül a honlapról is, de természetesen telefonon keresztül is. Rendelést a 06-76-416-983 telefonszámon lehet leadni, munkaidőben.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a honlap átépítés alatt áll, ezért az itt feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, időközben változhattak. Pontos árakat a telefonos érdeklődés illetve rendelés alatt tudunk adni. Köszönjük türelmüket!
Az Ön rendelését alábbi munkatársaink egyike fogadja:
Dr. Talabér Zsolt
Dr. Sugár Edit
Dr. Bélley Rita
Fehérné Molnár Katalin
Talabér Annabella

A telefonos rendeléskor az alábbi adatokat egyeztetjük Önnel:
- A megrendelni kívánt készítmény neve, mennyisége és ára
- A készítmény adagja, felhasználása, javallatai
- A megrendelő neve, szállítási és számlázási címe, telefonszáma


A megrendelések feldolgozása 1-2 munkanapon belül történik. A raktáron lévő termékeket 1-2 napon belül postázzuk, a készleten nem lévőket pedig a beérkezésük után.
A honlapon a feltüntetett vételárak bruttó árak, amelyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ehhez jön még a csomagolási és szállítási költség, amely 1950 Ft.

A fizetés minden esetben utánvéttel történik. A megrendelt termékek ellenértékét készpénzben, kézbesítéskor kell a postásnak átadni.
A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata szállítja ki az Ön által megadott címre, munkanapokon 08:00-16:00 között.

A megrendelés módosítását vagy visszavonását Ön a 06-76-416-983 telefonszámon teheti meg. A megrendelés módosítása vagy visszavonása természetesen csak a csomag postára adása előtt lehetséges.
*
Kapcsolat
Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a rendeléssel vagy a honlappal kapcsolatban, kérjük jelezze a 06-76-416-983 telefonszámon!
*
Erős hatású, receptköteles készítmények (pl. antibiotikumok) nem szerepelhetnek internetes honlapon a hatályos jogszabályok szerint. Természetesen ezek is elérhetőek gyógyszertárunkban, állatorvosi rendelvényre. Ezekről bővebb információt személyesen vagy telefonon tudunk adni a 06-76-416-983-as telefonszámon.
*
*
Az Általános szerződési feltételekről, melyek az internetes vásárlásokra vonatkoznak, részletesen itt olvashat.
 
 
© Minden jog fenntartva