Távgyógyítás

Béres cseppek

2007. 11. 28.
Rendszeresen veszek magamnak Béres cseppet, aztán elunom a szedését, s ezért a galambok ivóvizébe teszem, 1 literbe 2-3 cseppet. Jó eljárás ez?
*
A Béres cseppek nyomelemeket tartalmaznak, nagyon hasznosak a szervezet számára. A Béres gyár a humán cseppek mellett készít kutyáknak és macskáknak is ilyen cseppeket (Minera cseppek néven futnak), és régebben készített galamboknak is, Columba-Stibol néven.
Népszerű termék volt, de úgy látszik, nem eléggé, mert a gyár beszüntette a gyártását, nyilván az alacsony kereslet miatt.
A humán Béres csepp illetve a kutya-macska számára készült nyilván kissé más összetételű, mint a Columba-Stibol volt, de azért véleményem szerint nyugodtan adhatóak galamboknak is. Az nagyjából mindegynek tűnik, hogy a humán vagy a pl. a kutyás cseppeket adjuk-e a galamboknak.
Az adagolásról annyit, hogy a macska illetve kutya cseppeket naponta egyszer ajánlja a gyár adagolni, annyi cseppet, ahány kilós az állat. Mivel 10 postagalamb kb. 4 - 4.5 kilogrammot nyom, ezért posták esetében szerintem az egy csepp per két galamb napi adag megfelelő lehet, amennyiben ezt a készítményt választjuk. Hetente 1-2 alkalommal adható.
 
 
© Minden jog fenntartva